STA Compact Max3: Laboratuvarın verimini arttırmak

Stago Max Generation analiz cihazları serisi, performansta önemli iyileştirmeler ve yeni Uzman Analiz Öncesi Kontrol (EPC) modülü sunan STA Compact Max3 ile ilerlemeye devam etmektedir.
STA Compact Max3

Maksimum Güvenilirlik

STA Compact Max®3, her türlü tüpün doldurulmasını kontrol eden ve hemoliz, sarılık ve lipemiyi saptayan EPC modülü sayesinde örneklerin durumunu korumaktadır ve kaliteli sonuçlar elde edilmesini sağlamaktadır. Bu işlem için ekstra plazma gerekmemektedir ve işlem hızı etkilenmemektedir.

STA Compact Max®3, örneklerin durumunu otomatik kontrol etme özelliğine ek olarak örneklerin en iyi şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Tüm sistemlerimizde bulunan Stago’nun benzersiz viskozite esaslı (mekanik) saptama sistemi sayesinde ölçümler optik girişimlerin etkilenmemektedir ve zayıf pıhtılaşmalara karşı hassaslık artmaktadır, böylece sonuçların güvenilir olması sağlanmaktadır.

Maksimum Yenilik

STA Compact Max®3, yenilikçi donanım tasarımı ve geliştirilmiş ergonomik özellikleri ve performansı sayesinde veriminizi optimize eder, kullanıcının müdahalesini ve elle yapılması gereken işleri (PSR modülü, Tek Çözünürlüklü Pipetör ve yeni tapa delme iğnesi) en aza indirir.

Donanımda yapılan yenilikler, Stago’nun kalite uzmanlığını ve taahhüdünü laboratuvarınıza getiren yeni yazılım araçlarıyla desteklenmektedir. Genişletilmiş izlenebilirlik özelliği, hastanın sonuçlarına katkıda bulunan tüm değişkenleri kaydetmekte ve incelenmelerini sağlamaktadır, yanı sıra faktör paralelliği, otomatik ve programlanabilir refleks testleri kuralları ve klinik algoritmalar, günlük çalışmalarınızda önde gelen uzmanların bilgilerinden yararlanmanızı sağlamaktadır.

Maksimum Performans

STA Compact Max®3 kendi sınıfında en büyük örnek, reaktif ve sarf malzemesi kapasitesine sahip olduğu için operatörün cihazın başında durması gereksinimini azaltmaktadır. Bu sistemler gerçek anlamda her an erişilebilir mimaride üretildiği için gerçek STAT yönetimi sağlamaktadır, sonuçta acil test edilmesi gereken örnekleri kısa sürede test etmek mümkündür, böylece Stago sistemlerinden beklenen üstün performans elde edilmektedir.

STA Compact Max®3, müşterilerin çalışma güvenilirliğini garanti etmelerine yardımcı olmak için Stago’nun yenilikçi ve kendi sınıfında en üstün teknik servis desteğinden yararlanmaktadır. Bu destekler arasında uzaktan teşhis, arızaların saptanması ve Stago’ya özgü otomatik harici iQC programı olan My Expert QC bulunmaktadır.

Maksimum Verim

STA Compact Max®3’ün örnek ve reaktif yönetimi ayrıca arttırılmış ve kolaylaştırılmıştır, sonuçta daha bile yüksek verim elde edilmektedir. Rutin testler ve uzmanlık gerektiren testler birlikte yapılabilir, yanı sıra Stago’nun geniş bir yelpazede ürettiği kullanmaya hazır ve uzun süre stabil sıvı reaktifleri, hazırlık süresini en aza indirmektedir.

Stago’nun benzersiz ön kalibrasyon özelliği, tam otomatik barkotlu reaktif yönetimi ve farklı reaktif partilerini aynı zamanda yönetme özelliği, modern klinik laboratuvarlarının taleplerini karşılamak için tasarlanmıştır. Bu özellikler, Stago’nun Akreditasyon Destek araçlarıyla tamamlanarak kalite standartlarına kolayca ve kusursuz uygunluk sağlamaktadır.

STA Compact Max®3: Max Generation serisinde ilerleme!