Max Generation’ın yeni yarı otomatik cihazı Max’ı keşfedin!

Max Generation serisinde yeni bir tasarım olan STart Max, işlev ve kullanım kolaylığı açılarından da yeni düşünüldü.
Max Generation

Bu küçük yarı otomatik cihaz, büyük modelleri kadar etkileyicidir:
 

  • Yeni kalite kontrol ve kalibrasyon menüleri ve büyük renkli dokunmatik ekran, standart “Max Generation” grafik kullanıcı arabirimini sunmaktadır.
  • Özellik açısından da hiç eksik yoktur; etkin izleme özelliği, hasta sonuçlarını, kaydetme özelliği, kalite kontrolleri, reaktif partileri ve modern bağlantı özelliği (USB girişinden LIS ve/veya STA Coag Expert’e bağlanma, elde tutulan barkot okuyucuya bağlanma olanağı).

Damla biçimli tasarımı, Stago’nun logolarına görsel göndermedir, yanı sıra inkübasyon pozisyonu, ölçme pozisyonları, reaktifler, pipet ve eğilen ekran gibi kullanım kolaylığını arttıran özellikler içermektedir.

Bu nedenle STart Max, sağlamlığı dünya genelinde uzun yıllar büyük ün kazanan önceki modeli STart 4 gibi modernliğin ve sadeliğin birleşimidir.

Bu yarı otomatik analiz cihazları yukarıda açıklanan nedenlerle çeşitli hacimlerde laboratuvarlarda kullanılabilir: az sayıda pıhtılaşma testleri için kullanılabileceği gibi büyük Max Generation cihazlarını yedeklemek için de kullanılabilir. Yanı sıra problemli örnekler için alternatif bir yönteme gereksinim duyan tam otomatik optik sistemlerde de kullanılabilirler.

STart Max üretimine Ağustosta başlandı, CE işareti alınmasından sonra Eylülde ilk cihazların kurulmasını bekliyoruz. Ek bilgi için lütfen ülkenizdeki Stago distribütörüne başvurun.